Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече Добавете
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Запазване на филтър за търсене

Ако в бъдеще ще търсите отново по зададения филтър, тук може да го запазите. Занапред е необходимо само да изберете името на филтъра, създаден от вас. Чрез формата по-долу, въведете име на филтъра.

close Случайно да търсите наеми? Ако е така, натиснете тук ТУК

Имоти със сходни характеристики:

Парцели/Терени

Номер на оферта:430229  

800 000 EUR (339 EUR / кв.м.)

София, Младост

Този имот ви интересува? Обадете се сега в информационен център на ИМОТЕКА!

Даниела  Палешникова - Консултант недвижими имоти в София
Даниела
Палешникова
0889 70 70 70

Успех
Запитването беше
изпратено успешно
Ново запитване по имота

Грешка
Възникна грешка при
изпращане на запитването
Опитайте отново

Имаме удоволствието да Ви представим, в сърцето на новото бизнес сити, на втора линия от Цариградско шосе непосредствено до до комплекс Sofia Capital City са и емблематичните сгради за гр. София; Наклонената кула "Ellipse Center (Елипс Център), Интер Експо и Конгресен Център, Бест Уестърн хотел Експо и не на последно място шикозната сграда на БенчМарк Бизнес Център., уникален парцел с площ 2363 м2, в зона СМФ, КИНТ - 3,5 с ПЛ. – 60%, КК-26 и влязло в сила разрешение за проект на ПУП – ИПРЗ. Предвидена е сграда със свободно застрояване според одобреното мотивирано предложение ‘’за ОО’’ и съгласуван с всички институции транспортен достъп до парцела.
В зависимост от инвестиционите намерения на потенциалният инвеститор при изработка на ПУП, могат да бъдат променени параметрите за сграда със смесено предназначение или хотел, офиси с магазини и/или всички предвидини в ЗУТ възможности за зона СМФ.
Парцела предоставя възможност за надземно РЗП от 8270м2, което го прави оптимален проект за офис сграда или хотел, предвид местоположението му, близоста и перфектните транспортни връзки с летище София, Центъра на София, близостта до метро станция и много други стратигически предимства на локацията.


СГРАДА:

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Непосредствено до комплекс Sofia Capital City са и емлематичните сгради за гр. София; Наклонената кула "Ellipse Center (Елипс Център), Интер Експо и Конгресен Център, Бест Уестърн хотел Експо и не на последно място шикозната сграда на БенчМарк Бизнес Център.

ПРЕДИМСТВА: Околният район е в бурно развитие – построени са търговски комплекси като ‘’Метро’’, ‘’Техномаркет’’, ‘’ София аутлет център’’,’’ Office 1 Superstore’’, изложбени зали, офисни сгради, хотел, станция на метрото с подземен буферен паркинг, бул. „Копенхаген” е удължен, а бул. „Цариградско шосе” претърпя основна реконструкция. Предстои изграждане на продължението на бул. „Андрей Ляпчев” от „Младост 3” до бул. „Цариградско шосе” и на трамвайната линия, свързваща Кварталите „Младост” и „Дружба”.
Съчетанието на седем основни фактора прави този район уникален за местния пазар: стратегическа локация в града и региона, богато озеленена и благоустроена паркова среда, високи стандарти и качество на изградената среда, прилагане на иновативни технологии и принципи за устойчиво развитие, голям мащаб на инвестицията, неповторими гледки към Витоша и околните планини.

Обади се СЕГА и цитирай този код 430229
* * Тази оферта е публикувана на сайта от фирма “ Адрес недвижими имоти ” АД - партньор на Имотека АД.
Интересува ли ви тази оферта? ИМОТЕКА ви дава възможност да научавате първи всички промени около този имот. Ще ви уведомяваме по email за:
  • Настъпила промяна в цената
  • Промени в описанието и снимките на имота
  • Направени огледи и заявен интерес към имота

Успех
Успешно се абонирахте да следите промените по избрания имот:

Парцели/Терени, 800 000 EUR
София, Младост
офертата 430229

Грешка
Възникна грешка при
изпращане на заявката
Опитайте отново

Успех
Офертата е добавена в Бележник:

Парцели/Терени, 800 000 EUR
София, Младост
Оферта: 430229

Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележник
Опитайте отново

Изпрати на приятел

Тази оферта е много добра и си струва да я споделите с приятелите си! Ангажираме се да изпратим пълна и точна информация за имота на всеки, който се интересува, само въведете email!

Email на получателя:

Вашето име:

Вашият email:

Съобщение / коментар за имота:

Оставащи 0 от 500 символа

Успех
Информацията за:

Парцели/Терени, 800 000 EUR
София, Младост
Оферта: 430229

. Затворете

Грешка
Възникна грешка при
изпращането
Опитайте отново

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.