Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Кои са предпочитаните райони във Варна за инвестиция в имот

A A A

Покупките на имоти с инвестиционна цел във Варна задържат стабилни нива през второто тримесечие на 2018. Основни фактори за активността на пазара са миграцията към по-големите икономически центрове, наличието на университети в града, както и развитието на туризма.


Най-предпочитаните квартали са Център, Левски, Чаталджа и районите около Медицинския университет и Спортната зала. Клиентите търсят основно двустайни апартаменти в нови и стари сгради, като част от хората държат те да бъдат обзаведени. Водещо значение имат локацията и околната инфраструктура, тъй като те предопределят успешното им отдаване под наем. Съществена роля има наличието на спирки на обществения транспорт и супермаркети в близост.
Експертите на Имотека посочват, че моментът е подходящ за инвестиция заради ниските лихви по депозитите и почти отрицателната доходност. В настоящите икономически условия възвръщаемостта от инвестицията в имот достига 4-5%.

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.