Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Висока активност на пазара на жилища във Варна

A A A


По данни на Имотния регистър за третото тримесечие на 2018 единствено Варна сред големите градове постига силен ръст на сделките на годишна база. Отчита се увеличение от 17.5% спрямо същия период на 2017. Вписаните имоти в града се увеличават стабилно и в сравнение с периода април-юни – с около 9%.


Според експертите на Имотека активността ще се запази и дори е възможно да се повиши през последните месеци на годината. Причините – след края на туристическия сезон, хората заети в сектора, разполагат с повече средства за покупка. Същото важи и за жътварските кампании. Краят на годината традиционно е по-натоварен период и заради годишните бонуси, които част от хората получават. Клиентите, които са открили имота за себе си, се стремят да финализират покупката най-късно до средата на декември, за да не са ангажирани по време на празниците.

 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.