Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Липсата на осигурено паркиране спъва част от сделките със старо строителство

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

ПаркингВ по-гъсто населените райони на София липсата на прилежащо паркомясто или гараж може да забави значително продажбата на имотите. Сградите старо строителство разполагат с ограничен брой места за паркиране, заради което част от клиентите се насочват към новопостроени кооперации с достатъчен брой гаражи.
Пазарът на гаражи се оформя от няколко години насам и продължава да расте. Зоните за платено паркиране в централните части на града провокират допълнително интереса на купувачите. В тези райони обаче предлагането е още по-ограничено. Дори клиентите да са склонни да платят повече, това не гарантира, че ще се сдобият с желания имот.
В кварталите, където преобладава новото строителство, ситуацията е разнородна. В момента действащият нормативен акт задължава инвеститорите да предвидят 10% повече паркоместа спрямо броя на жилищата. Сделките на по-ранен етап гарантират наличието на достатъчен брой паркоместа и гаражи. Значение оказва и тенденцията все повече домакинства да разполагат с два или повече автомобила.

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.