Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Кои сме ние?

A A A

 

Имотека АДИмотека не е вашата стандартна агенция за имоти. Ние правим това, което подсказва името ни - ние сме лидер на пазара в продажбата и отдаването под наем на имоти.

 

Предимствата за вас:

 

Маркетинг за вашите имоти
Ние сме уверени, че предлагаме на нашите клиенти маркетинг предимство в продажбата или отдаването под наем на своите активи. Ние правим повече от другите: маркетинг арсеналът ни постоянно се развива – билборди, транспаранти, масивна интернет реклама, бюлетини за имоти.

Хиляди купувачи и продавачи
Имотека разчита на препоръката на своите доволни клиенти и това ни е доказало като най-желаният консултант за стотици семейства купили или продали с нашата агенция. Чрез групата на AG Capital имаме достъп до още хиляди оферти и клиенти, не само в София, но и в цялата страна.

360-обслужване
Всеки офис на Имотека може да предостави поредица от уникални продукти и услуги, включително оценки на имущество, водещите ипотечни кредити и застрахователни пакети. Ние също работим с инвеститорите, които предлагат широка гама от нови жилища в София. Специален клиентски център гарантира, че офисите ни са в състояние да се справят с всички проблеми бързо и ефективно.

Нашите ценности
Имотека се фокусира върху основните си принципи на професионално консултиране в сферата на имотите и предоставянето изключително обслужване на клиентите. Нашата цел е постоянно да надминем очакванията на нашите клиенти. Ние не губим от поглед основните ни ценност и се стремим да сме първият избор за покупко-продажби в София. Имотека има за цел да осигури възможно най-доброто обслужване на всички свои клиенти.

Постоянни обучения
Всеки офис на Имотека има достъп до високо ниво на подготовка на своите консултанти. Екип от юристи постоянно следи законовите промени и проверява всеки имот преди той да бъде предложен на купувачи. Консултантите ни са обучени в преговорите, за да ви помогнат да постигнете желаният имот на желаната цена.

Местоположение
Имотека има множество офиси в столицата и амбициозна програма да покрие всички сегменти в сферата на имотите. Това за клиентите ни означава много повече оферти за продажба, клиенти-купувачи за продавачите и удобство на офисите на компанията ни, за да сме близо до тези, които се нуждаят от професионален съвет в сферата на имотите.

Ние сме част от голяма група
Строгите изисквания и високите стандарти на обслужване поставени ни от основният ни акционер, групата на AG Capital, гарантират, че всички наши офиси работят по най-високите стандарти за професионално поведение.

 

История на Имотека

 

 

Имотека е част от AG Capital, най-голямата група за услуги свързани с агентската дейност в сферата на недвижимите имоти, кредитното консултиране, оценките и поддръжката на сгради.

Екипът на Имотека е с над 20 годишен опит в консултирането за покупко-продажба, отдаване или наемане както на жилища, така и на имоти за бизнеса. Той прилага своят богат опит и строги стандарти за качество и обслужване на клиенти, за да създаде професионално услуга за вас, която надхвърля очакванията ви!

Обадете ни се още днес, за да потърсим имот вместо вас или да продадем вашия имот: 0889 70 70 70!

За контакти Централен офис:

ИМОТЕКА АД

Адрес: гр. София- 1000, пл.Света Неделя No.4 ет.1

Е-mail: imoteka @ imoteka.bg

Телефон на клиента: 0889 70 70 70

 

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.