Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Работа в Имотека

Кариера в Имотека

В Имотека вярваме, че който работи усилено, умее и да се забавлява изключително!

Набирате ли персонал?
Да. Имотека е успешна компания, която постоянно се развива. Ние винаги търсим талантливи хора, които да станат част от екипа ни.

Ще получа ли автомобил?
Това зависи изцяло от това как работите. Някои от позициите ни позволяват покупката на служебна кола, за други има атрактивни възможности за покупка на личен автомобил на изплащане.

Колко ще печеля?
Това зависи изцяло от вас. Ние даваме шанс на амбициозните да постигнат всичко, което желаят. Това се постига с много отдаденост към клиентите на Имотека.

Необходим ли ми е предишен опит?
Предишен опит в сферата на имотите не е необходим, но всеки вид опит в работата с хора ще ви помогне да сте консултанти в Имотека.

Как ще се науча да съм консултант в Имотека?
Имотека е част от групата на AG Capital и за възползва от над 25 години натрупан опит в развитието на отлични брокери. Всеки консултант недвижими имоти в Имотека преминава през интензивно 3-месечно въвеждащо обучение, в което са засегнати всички аспекти от работата: от необходимите знания за нормативната наредба до шлифоване на търговските умения.

Какво търсите в кандидатите и как да успея на интервюто?
Търсим личности с амбиция, които са лоялни към целите на компанията и обслужването на клиентите ни. За да успеете на интервюто, просто бъдете себе си. То ще ви срещне с различни звена и членове на екипа ни, които ще се радват да видят истинското ви лице.

Трябва ли да познавам София отлично?
София е голям град. Познаването му не е необходимо, но след като заработите в определена кантора, която обслужва определен район, познаването им ще е ключово за успеха ви като консултант недвижими имоти.

Ще има ли повишение?
Разбира се! В Имотека следваме програма за развитие на кадрите ни и това ще ви даде възможност да растете кариерно в компанията, а защо не и в групата на AG Capital, основният акционер в Имотека.

За да кандиатствате за работа при нас моля изпратете Вашето СV на e-mail: imoteka@imoteka.bg

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.