Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Консултанти с опит

A A A

Консултант недвижими имоти с опит

Изпрати ни автобиографията си на hrteam@imoteka.bg и ни разкажи за интересите си. Ще се свържем с теб веднага.

В ИМОТЕКА сме наясно, че вие, опитните консултанти, имате различни нужди в сравнение с новите. И също знаем, че бизнесът с недвижими имоти е динамичен, предизвикателен и много конкурентен. В България има над 2800 агенции за недвижими имоти. Необходими са много знания, умения и подкрепа, за да сте на върха и да останете там.

Ние сме най-иновативната и амбициозна компания на пазара. Знаем, че в основата на всеки успешен бизнес са ангажираните и мотивирани служители. Затова поставяме нашите консултанти на първо място и им помагаме да успяват.
Всеки добър брокер има място в ИМОТЕКА!

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ, АКО СТЕ ЧАСТ ОТ НАС?

Сигурност, че сте част от стабилна и устойчива компания
ИМОТЕКА е част от Ей Джи Кепитъл, най-големият холдинг за недвижими имоти. Ние сме сърцето на групата и заедно с другите компании ставаме все по-силни на пазара.

Ясни и прозрачни правила за работа
В ИМОТЕКА работим по утвърдена Технология на работа, която ни помага да печелим повече по един справедлив начин.

До 72% приход от сделка!
Системата на заплащане цели справедливо възнаграждение за труда на консултантите.Нейните основни принципи:

простота – системата на заплащане да се разбира правилно от всеки;
обективност – възнаграждението да се определя по един начин за всички;
резултатност – заплаща се при резултат (реализирани приходи);
мотивация – схемите стимулират повишаване на резултатите;
no limit! – няма горна граница за възможните доходи.

Ще имате много клиенти
През миналата година сме регистрирали над 15 000 купувачи и 22 000 продавачи. Както виждате, има огромен потенциал да правите сделки!

Големи ресурси
Мащабна печатна и интернет реклама, транспаранти и флаери. ИМОТЕКА всеки месец инвестира хиляди левове в реклама на консултантите си.

Ще се фокусирате върху това, което умеете най-добре – работа с клиенти

• Получавате административна помощ от юристи, ИТ и маркетинг специалисти, професионални фотографи, финансов и отдел „Човешки ресурси“, Център за обслужване на клиенти, служебни коли и шофьори, работа с корпоративни клиенти.
• Информационна система и мобилно приложение, за да ви е по-лесно да поддържате контакт с клиентите си.

Сделките ви ще стават по-бързо, когато...
Работите съвместно с над 500 колеги и цялата страна. И печелите от това! Над 80% от сделките на ИМОТЕКА се сключват в рамките на холдинга.

Равен и справедлив шанс да успеете в ИМОТЕКА
Ние ви ценим. Заплащането ви е гарантирано в конкурентни проценти и бонуси. Най-успешните консултанти на ИМОТЕКА стават шампиони по сделки и по оборот, за което освен с пари, ги награждаваме с екскурзии в чужбина, часовници Ролекс и други луксозни предмети. Бъдете нашите следващи Шампиони!

Приятелска работна атмосфера
Консултантите работят в кантори от по 10 – 12 души с мениджър на кантора и административен асистент. Освен съвместни огледи и сделки, работни срещи и оперативки, ще сте част от забавни регионални и национални партита, пикници, благотворителни кулинарни базари и други. ИМОТЕКА стимулира работата в екип!

Териториален принцип на работа, но не съвсем
Консултантите се фокусират и развиват определена територия, избрана от тях. Но в същото време всеки консултант е свободен да работи и с клиенти от своята сфера на влияние, които са само негови, независимо от териториалния принцип.

Възможности да ставате все по-добри професионалисти
Постоянно организираме обучения за своите консултанти. Темите са различни и отговарят на нуждите на бизнеса. Като част от екипа на компанията, вие можете да използвате на 100% всички предимства на центъра ни за професионално обучение и да придобиете удостоверение за професионална квалификация.

Вашият глас се чува
Консултантите ни помагат да ставаме по-добри, като дават своето мнение и идеи за работата в компанията. Всяка година ИМОТЕКА провежда проучване за удовлетвореността на консултантите от работата и фирмата в национален мащаб. Изпълнителният директор се среща непрекъснато с консултанти и колеги. На различни срещи консултантите дават своите предложения и обратна връзка за нововъведенията в компанията. Развиваме се заедно!

Нашата основна цел е да помагаме на нашите консултанти да успяват и да правят повече.

Готови ли сте да се присъедините към ИМОТЕКА?

Изпрати ни автобиографията си на hrteam@imoteka.bg и ни разкажи за интересите си. Ще се свържем с теб веднага.


Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


На посочения email адрес ще получите линк и инструкции за смяна на паролата.