Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Правила за ползване

"ИМОТЕКА" АД предлага съдържанието на този уеб сайт (сайта) при спазване на настоящите Правила за ползване (Правилата). "ИМОТЕКА" АД си запазва правото да променя Правилата по всяко време и без предупреждение, като променените влизат в сила незабавно след публикуването им в сайта. С ползването на сайта Вие се съгласявате и обвързвате с условията, описани тук.

Ако не сте съгласни с Правилата, трябва да напуснете сайта.


Конфиденциалност

Моля, запознайте се с нашата политика за конфиденциалност и получете повече информация относно използването на лична информация, която ни предоставяте.


Връзки към този сайт

Забранено е създаването на връзки към сайта без изричното съгласие на "ИМОТЕКА" АД. Връзките към него не трябва да използват техники, които да представят съдържанието му като свързано с Вашата организация. Забранено е вмъкването на лого или друг знак на търговска марка като част от връзка към този сайт без изричното писмено съгласие на"ИМОТЕКА" АД.

За запитвания: imoteka@imteka.bg


Съдържание на сайта

Съдържанието и функционалността на сайта (включително текстове, графики, лога, икони, изображения, както и тяхната подредба) се притежават изключително от "ИМОТЕКА" АД. Всички права са запазени, освен ако не са изрично преотстъпени от "ИМОТЕКА" АД.
Разрешено е отпечатването и съхраняването на едно копие на съдържанието и функционалността на този сайт върху един компютър, единствено и само за вътрешна употреба, при условие, че съдържанието не се изменя по никакъв начин и всички бележки за авторски права и собственост на сайта бъдат запазени. Забранено е всяко друго копиране, изменение, възпроизвеждане и разпространение на информацията от сайта, независимо за какви цели.
Забранено е копирането, изменянето, качването, свалянето, показването на трети лица с търговска цел или разпространението на код или съдържание от сайта без изричното съгласие на "ИМОТЕКА" АД.
Информацията на сайта може да бъде неточна или остаряла по отношение на цени и описания на имоти.
"ИМОТЕКА" АД може да променя всякаква информация на този сайт по всяко време без предупреждение.


Отговорност

"ИМОТЕКА" АД не поема никаква отговорност за точността, изчерпателността и полезността на съдържанието на сайта или всякаква информация, публикувана на свързани сайтове, или предлагана от трети лица.
"ИМОТЕКА" АД не поема отговорност за непреки, случайни или други вреди, предизвикани от или по някакъв начин свързани с употреба на информация от сайта.


Търговски марки

ИМОТЕКА е търговска марка на "ИМОТЕКА" АД.
Никаква информация от сайта не може да бъде възпроизвеждана в публични издания (вестници, уеб сайтове или други) с цел реклама, промотиране, информиране или повлияване на трети лица.


Информация от трети лица

"ИМОТЕКА" АД приканва да не се изпраща лична или друга конфиденциална информация извън събираната в съответствие с нашата Политика за защита на личните данни. Всяка такава информация ще бъде смятана за неконфиденциална.
Отговорността на "ИМОТЕКА" АД относно нашите продукти и услуги се определя изцяло от конкретните споразумения, с които те се предлагат.
Възможно е да предлагаме връзки към съдържание или уеб сайтове на трети лица. В този случай ние не носим отговорност за тях, като за ползването на всеки отделен сайт/съдържание важат собствените му Правила.

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.