Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За професионална консултация
  • Обадете се
0889 70 70 70

Седем пролетни тенденции в интериора за 2018 г.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

home imotekaПролетта скоро ще настъпи, а с нея и пъстротата по улиците и градинките. Това, разбира се, оказва влияние и на интериорните тенденции. От Имотека ви подготвихме няколко съвета как да пренесете слънчевото настроение и в дома си, за да сте в крак с актуалното за сезона:

1. Сладоледени нюанси

Щом навън се позатопли, настъпва времето за сладолед. А тази пролет това се отразява и в интериора. Пастелните сладоледени цветове са хита на сезона. Шоколад, бананово, прасковено, бледо розово, зелено или синьо – изборът е ваш.

2. Синьо индиго

Ако не сте фенове на пастелните и бледи сладоледени нюанси, то другият вариант за вас е синьото индиго. Но имайте предвид, че това е силен и натрапчив цвят, така че най-добре да го използвате само за акцент.

3. Геометрия

Геометричните фигури бяха сред тенденциите и за миналата година, но тогава се срещаха основно по килимите. Сега е време да разгърнете още повече въображението си и да ги пренесете на тапети, теракот и на каквото друго се сетите.

4. Омбре

Може би, омбре модата в прическите започва да отмира, но интериорният дизайн й дава нов живот. Завивки, килими, завеси – където и да използвате омбре ефекта, не бихте сгрешили.

5. Тъмно злато

Слънцето сияе навън, а златистите повърхности лесно ще го отразят и в дома ви. Шкафчета, картини и други декорации с елементи от тъмно „злато“ са сред тенденциите на този сезон.

6. Цветни точки

Друга интересна идея за пролетта на 2018-та са ярките цветни точки. Разпръснете ги из дома си и ще получите ефекта на пъстра градина.

7. Зеленина

Пренесете аромата от разцъфващата природа и у дома. Превърнете всекидневната си в ароматна градина с най-различни саксийни цветя. По-добра пролетна декорация от тази не съществува, а затова е и винаги на мода.

Здравейте,
Моята ИМОТЕКА ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моята ИМОТЕКА” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моята ИМОТЕКА.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.